Sommertur i Brejning

Afdansningsbal i Brejning er tradition for H-båds sejlere. Der var absolut intet efterårsagtigt over sejladserne. 4-6 ms og 20 grader. Herligt sejlvejr.

Vejle fjorden var som altid lusket og utilregnelig. Det krævede nerver af stål, og et godt overblik, at finde fordelene på banen. Men det er jo derfor vi sejler, hvis det ikke var svært, gad vi jo ikke. Mads Korsgaard, Sven Jørgensen og Jesper Jensen i DEN 470 , Lang nok, havde is i røven og fart i kassen. De vandt helt suverænt og fortjent. Sølle 12 point i 7 sejladser, det er ikke ret meget i H-båds klassen.

Der var mange både, der nød de interessante forhold på fjorden. Mike i DEN 596 fik i år sit gennembrud som fjordsejler, med en flot serie og kvitterer med en 3. plads. Der var kun 1 point ned til verdensmester Claus Høj på 2. pladsen

Der er altid mega-hyggeligt og rundhånet serveringer af hotdogs i Brejning. Steffen Bøllund bidrog med husly til alle, og utroligt mange mandekrammere. Man kan sige; efter sådan en weekend er H-båds familien kommet hinanden meget nærmere.

Tak Tak og tak Til Brejning Bådklub for et dejligt stævne..

Resultatlisten:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *