Vejledning til påsætning af logo og streamer i storsejl

Først affedtes sejlet grundigt.

Start herefter på sejlets bagbordsside og ved den syning, som er parallel med bommen, når udhalet er sat (VIGTIGT!).

Her monteres først navnene (se denne korte video, hvis du ikke før har monteret folie: https://www.youtube.com/watch?v=43WyN9zhbhQ). Rækken placeres 7 cm fra agterliget og 7 cm fra syningen til underkant tekst (foto A og B). Husk at måle afstanden fra syningen i begge ender af navnerækken, så den holder samme afstand til syningen hele vejen.

Herefter vender du sejlet til styrbordsside. Så monteres først navnerækken, denne gang med en afstand til den samme syning på 11 cm og så den holder forkant og bagkant med navnerækken på den anden side.
Når det er gjort monteres Eliteserie logoet (stadig på styrbordsside) over navnene 7 cm fra agterliget (foto C) og med underkanten af bogstaverne i ordet “serien” 10,5 cm over overkanten af bogstaverne i navnene (foto D). Mål også her i begge ender af ordet “serien” så teksten i logoet bliver parallelt med navnene.
Herefter vendes sejlet og Eliteserie logoet placeres med samme afstand til bogstaverne, som nu er på bagbord side af sejlet (foto E) og så cirklen holder forkant med navnerækken (foto F).
Du er færdig og hvis alt er gået vel ser sejlet nu ud som på foto G. (Se nederst på siden)

BEMÆRK: Du skal være varsom med ikke at trække de mindste “prikker” i logo og bogstaver af sejlet, når du fjerner bærefolien.

Læs vejledningen igennem flere gange og lav en forprøve (uden rigtig påsætning) således, at du er sikker på at have rækkefølgen korrekt.

Se billeder her:

Foto G – Det færdige udtryk efter korrekt påsætning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *