569 vinder Festugecupppen

Claus Hovgaard, Palle koch og Jacob Halse årets vindere

Aarhus festuge cup blev sejlet i denne weekend. Og det krævede ikke specielt lokal kendskab at vinde de sejladser. Lørdag havde vi en fin luft fra syd, med dejligt lange baner og 4 super sejladser. Efter lørdagen så det ud som, at vejle båden med Hans Ebler og co, skulle vinde det hele.

Det fik tydeligvis de andre Vejle folk til at vågne op, og kommer i kamp. Det forlyder sågar, at de gik tidligt hjem fra Aarhus festugen lørdag, bare for at være helt klar. Søndagens 2 sejladser blev sejlet i tynd luft og modstrøm, og Claus, Palle og Jacob sprang lydmuren og sejlede meget stærkt. Det gjorde vi andre ikke.

Festuge stævnet, var i år blev væsentligt forbedret, og vi havde en super hyggelig aften i sejlsportcentret. Nogle synes øllerne var dyre, mens andre synes der var for mange. Sådan kan det gå.

verdens pressen skrev : https://minbaad.dk/nyhed/archive/2019/09/september/article/h-baad-vejle-skipper-hovgaard-slog-kongen-af-aarhus-festuge-cup/

Resultatlisten:

På podiet, med 569, 586 og 613. Ole Engblom i 420 blev 4’er. men Ole missede sine 15 minutes of fame, han var i baren 🙂 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *