Julehilsen Haarup Mixer Cup

 

Glædelig jul ønskes dig, dit team og familie

Samt et godt 2017.  

Vi ses forhåbentlig i Silkeborg sejlklub den 30. september og 1. oktober!

Vi er stolte over, at vi kan sige, at Haarup Mixer Cup blev en kæmpe succes.

her vores video fra stævnet og Åbent Hus  med musik -  A am Sailing.

https://youtu.be/hKYLGCpFstE

Se her en Dropbox med velkomst af Borgmester Steen Vindum. Her er også alle præmiemodtagerne.

Dropbox link her:

 

Vi fik hele 2 siders omtale i den lokale presse, radioomtale samt 4 lange artikler i de to landsdækkende sejlmagasiner Bådmagasinet og Minbåd. Herudover var der på dagen mange besøgende i sejlklubben. Dette giver et løft for stævnet, sejlklubben og ikke mindst H- Båds klassen.

Derfor er startskuddet til cuppen i 2017 allerede fyret af, og vi er i gang med planlægningen. Det er naturligvis lidt tidligt, vi kontakter jer, men meget skal reserveres nu, så som turbåden Rylen, musik, telt, en professionel sejlsportsfotograf samt en dronepilot og meget andet.

Vi har naturligvis som afslutning evalueret sejladserne. Det vil betyde, at vi udvider sejladsantallet op til 8 og laver en distancesejlads begge dage, da alle syntes, det var godt.

Vi har allerede tilsagn fra mange af de frivillige hjælpere, der står klar igen i 2017 og vil hjælpe til med at skabe en uforglemmelig weekend for jer. Vi har også kontakt til en række af sejlerne fra cuppen i år, der har meddelt, at det var et af årets bedste stævner.

Vinderen af Haarup Mixer Cup 2016, den Svenske verdensmester Henrik Edman og hans team, samt de tidligere verdensmestre Claus Høj Jensen, Morten nielsen kommer alle tre igen.  Vi håber også at Steffen Stegger og Hans Peulen fra Holland der også er tidligere verdensmestre kommer til Silkeborg  i 2017.

OL guld vinderen Jesper Bank med Steen Secher  der har været verdensmester to gange i H- Båd bliver også inviteret.

Formanden for de svenske H-bådssejlere vil forsøge at få flere af sine landsmænd til Silkeborg. Det samme vil den norske.

Der skulle ikke være nordtysk mesterskab på samme dato i 2017. Det skulle gerne betyde, at nogle af vore tyske H-bådsvenner også kommer

Ingen sejladser og sociale tiltag uden sponsorer. De vil dog få mere end eksponeringen på jeres firmanavn. Der er også en 3½ times gourmetfrokostssejltur med Rylen for sponsorerne, den nyeste af de mindre både.

Under sejladsen vil I se og høre om de mange spændende huse langs med åen og søerne og komme til Julsø og på tæt hold se og høre om de igangværende sejladser fra en mand med fortælleevne og indsigt. Vi har fået den tidligere borgmester i Silkeborg og erfarne H-bådssejler, Jørn Würtz, til at fortælle.

Kvartetten Red Hot Four underholder jer ca. halvdelen af tiden.

Rylen må have 100 personer ombord. Fordelt på 40 spisende sponsorgæster indvendig og 60 udvendig. Vi vil dog kun sælge 20 – 30 pladser udvendig. Disse udvendige pladser vil blive solgt med et andet traktement bestående af håndmadder, en øl, vand, eller et glas vin. Dette sælges  til klubmedlemmer og til sejlerdeltageres ledsagere for en pris på kun kr. 290 pr. stk.

 Med sejlerhilsen

For Silkeborg Sejlklub – Haarup Mixer Cup udvalg

 

Ole Christensen

2193 7424 og 8680 6264

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.